CA ES

El guardó reconeix les iniciatives empresarials més rellevants de l’any

El Xuixo de Can Castelló, de l’empresa gironina Castelló, va ser un dels guardonats del Projecta’t 2020, un reconeixement que concedeix la Diputació de Girona i que premia les deu iniciatives empresarials més rellevants i amb major potencial de creixement de l’any.

Des de PdePÀ no podem estar més d’acord amb la decisió del jurat, i és que fa temps que confiem en la professionalitat i la qualitat de Castelló per servir els seus productes a les nostres coffee bakeries. Els xuixos de crema, xocolata i poma estan elaborats de manera artesanal a l’obrador, un espai que uneix tradició i innovació, per recrear un dels dolços més típics de Girona.

Els seus responsables, Julià Castelló i Pilar Campos, tenen cura de la presentació de les seves propostes, aconseguint un xuixo esponjós i amb la quantitat justa de sucre. Basant-se en la recepta tradicional, ideada per Emili Puig i Bruch fa més d’un segle, Castelló ha decidit incloure nous sabors per adaptar-se als gustos actuals. Nous sabors que podeu tastar a qualsevol dels nostres establiments.

Així doncs, com a professionals que busquen l’excel·lència, des de PdePÀ volem felicitar públicament a Castelló pel seu compromís diari i per aquest reconeixement al Projecta’t d’enguany.

Feel like home