CA

Col·laborem amb les entitats La Sopa i El Bon Samarità

A PdePÀ no som aliens a la realitat que viuen moltes persones del nostre país. Homes, dones i nens que, per diferents motius, tenen dificultat per a dormir sota un sostre o per a alimentar-se cada dia. Per això, des que vam obrir la primera de les nostres coffee bakeries, col•laborem amb la donació d’aliments a les organitzacions La Sopa. Centre d’Acollida i Serveis Socials (Girona) i El Bon Samarità (Blanes i Lloret de Mar), les quals treballen en l’ajuda a les persones sense recursos i en risc d’exclusió social.

Aquestes entitats sense ànim de lucre ofereixen als ciutadans que viuen en la precarietat un espai on viure, els ajuden en la cerca de feina, en la reinserció social, a més de subministrar-los els aliments que aconsegueixen recollir en empreses com la nostra.

Gràcies a la donació d’aliments, els ciutadans
amb menys recursos poden menjar diàriament

PdePÀ estem convençuts que, amb aquesta acció, no només contribuïm a aconseguir que ciutadans sense recursos puguin menjar diàriament, sinó que també minorem el balafiament de menjar, un dels grans mals de la societat actual. Cada any es llancen 89 milions de tones d’aliments a la Unió Europea i 8 milions a Espanya, unes xifres massa elevades com per a romandre inactius.

Amb la donació d’aliments, a PdePÀ posem el nostre granet de sorra per a millorar la vida d’aquells que més ho necessiten.