CA ES

Patrocinadors oficials de dos esdeveniments musicals amb seu a Tossa i Lloret de Mar

A PdePÀ som una empresa responsable amb els nostres clients, el nostre territori i la nostra cultura. Per això, a més de buscar la qualitat i excel•lència en cadascun dels nostres productes i serveis, col•laborem amb organitzacions que impulsen l’activitat cultural i econòmica del nostre país. Aquest és el cas de Festival Petit Paradís i de Som de Mar Festival. Dos esdeveniments que neixen amb l’objectiu d’omplir de música i bones vibracions les localitats de Tossa de Mar i Lloret de Mar, respectivament.

El primer, organitzat per DTS Grup, s’estrena aquest any amb un cartell tan nodrit com excel•lent. Delafé, Macaco, Clara Gispert o Beth són alguns dels artistes que, del 31 de juliol al 7 d’agost, han presentat els seus últims treballs a l’Església Vella i al Far d’aquesta localitat. Ubicacions emblemàtiques de Tossa de Mar i, sens dubte, escenaris inigualables pel Festival Petit Paradís. Un esdeveniment que, de ben segur, es converteix en un certamen de referència dins del panorama musical català.

El segon, organitzat per l’Ajuntament de Lloret de Mar i U98 Music, celebra enguany la seva segona edició. Una convocatòria que, com l’any passat, compta amb PdePÀ com a patrocinador oficial i amb artistes de gran prestigi i projecció. Passió Vega, Carlos Sadness, Els Amics dels Arts, Sopa de Cabra o María José Llergo són alguns dels noms que formen part del seu cartell i que, del 19 al 28 d’agost, ompliran de música aquesta localitat.

Si heu anat al Festival Petit Paradís o penseu anar al Som de Mar Festival, ens encantarà conèixer la vostra experiència i veure-us per allà. Per a nosaltres és un plaer ser partners de dos esdeveniments que aposten per la cultura i la gastronomia local.

Feel like home