CA ES

La nova coffee bakery està situada al carrer Pompeu Fabra de la ciutat

PdePÀ amplia la seva cadena de coffee bakeries amb una nova obertura a la ciutat de Girona: PdePÀ Pompeu Fabra. Amb aquest, ja són quatre els establiments presents a aquesta localitat i nou els que disposa en total (tres a Lloret de Mar, un a Blanes, un altre a Vic i els quatre de Girona). Una ampliació que reforça la presència de la marca en el territori català i que preveu continuar al llarg de 2022 amb l’obertura de nous locals a la zona.

Situat al número 10 d’aquesta emblemàtica plaça, PdePÀ Pompeu Fabra compta amb 330 m² al seu interior i 40 m² a la seva terrassa. Unes dimensions que el converteixen en un dels locals més grans i en un espai perfecte per gaudir de les especialitats de PdePÀ amb total comoditat.

I és que, a més d’un ambient càlid i acollidor, aquest establiment compta amb totes les mesures de seguretat perquè puguis gaudir del teu moment PdePÀ sense risc de contagi per la Covid-19.

D’altra banda, igual que a tots els altres establiments, t’oferirem el servei de Take Away perquè puguis assaborir els nostres croissants planxats, gofres, crepes, focaccias, toasties, infusions, sucs, cafès, pizzes o propostes Midday on vulguis i quan vulguis.

T’agradaria conèixer PdePÀ Pompeu Fabra? Acosta’t a la nostra nova coffee bakery i et sentiràs com a casa.

Feel like home