CA

Els diners recaptats al Sopar de Dones Solidàries es van destinar al programa “Molt per viure”

El passat 28 de novembre es va celebrar el Sopar de Dones Solidàries a Lloret de Mar. Una trobada organitzada per la Fundació Climent Guitart i per la secció local de l’AECC – Catalunya contra el Càncer amb l’objectiu de donar suport i visibilitat als milers de dones diagnosticades amb càncer de mama.

A la seva 12a edició, el Sopar de Dones Solidàries va comptar amb la presència de personalitats de la política, la cultura o l’esport com la Consellera d’Agricultura, Teresa Jordà; l’actriu Cristina Brondo; la cofundadora de Fibracat, Meritxell Bautista , o les cantants Sole Giménez i Lucrecia. Però a aquest acte, també, van assistir 270 dones del món empresarial de Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar o Girona.

El Sopar de Dones Solidàries dóna visibilitat i recolçament
a les persones amb càncer de mama

Entre elles, Alicia i Andrea. Integrants de PdePÀ i, com la resta de l’equip que conforma la nostra empresa, altament sensibilitzades amb una malaltia que cada any afecta a més de dos milions de dones al nostre país. Per aquesta raó, no va voler faltar al Sopar de Dones Solidàries i contribuir, en nom de PdePÀ, a una causa tan necessària i solidària com aquesta.

Gràcies a la celebració d’aquesta trobada, es van aconseguir recaptar més 10.000 euros, que van ser destinats a “Molt per viure”. Un programa de l’AECC que ofereix assistència psicològica, activitats lúdiques i voluntariat testimonial a les persones diagnosticades amb càncer de mama i als seus familiars.