CA ES

Amb aquesta nova incorporació comptarem amb vuit establiments, el primer fora de la província de Girona

PdePÀ continua creixent, i el pròxim mes de març obrirem una nova ‘coffee bakery’ a Vic. Serà la primera que inaugurarem fora de la província de Girona, una decisió que suposa un gran pas cap endavant. Actualment comptem amb set establiments: tres a Girona ciutat, tres a Lloret de Mar, i un a Blanes. I amb l’obertura de PdePÀ Vic reafirmem el nostre compromís en oferir un servei proximitat, aquesta vegada a una nova ciutat.

L’establiment estarà situat al número 16 de la Plaça Major, un dels punts més cèntrics i més transitats del municipi. Disposarà de 174 m² de superfície, amb una capacitat de 49 persones a l’interior i de 80 a l’exterior. La seva decoració, igual que la de la resta d’establiments, es caracteritzarà per la calidesa del seu mobiliari i il·luminació. Una aposta clara per fer sentir als nostres clients com a casa.

Altres obertures

El nou local PdePÀ Vic no serà l’única inauguració que tenim prevista per al 2021. Durant el mes d’abril estrenarem un nou establiment a la Plaça Pompeu Fabra de Girona. Aquesta ‘coffee bakery’ disposarà de 280 m² de superfície, i, també, d’una terrassa perquè grans i petits gaudeixin de les especialitats de PdePÀ a l’exterior.

A més a més, i tot i que encara no existeix una data exacta, PdePÀ té previst obrir un nou local a Blanes durant els pròxims mesos. Una inauguració de la qual us mantindrem informats al blog i a les xarxes socials.

Feel like home