CA ES

Converteix el teu esdeveniment en únic amb les millors especialitats de PdePÀ!

PdePÀ és molt més que una coffee bakery. És un espai on conversar, on compartir riures i moments amb els teus i, com no, on degustar les propostes dolces i salades més delicioses que t’hagis pogut imaginar. T’agradaria gaudir de totes elles on vulguis i quan vulguis? Amb el servei de càtering de PdePÀ és possible!

Una solució perfecta per aquelles institucions, empreses i particulars que vulguin oferir als seus convidats un servei de càtering diferent i ple de sabor: des d’una selecció de mini croissants dolços i salats fins a magdalenes, pastes de crema i fruita, focaccias, empanades, coques salades, canapès, mini quiches o mini entrepans elaborats amb diferents pans i ingredients. Propostes totalment personalitzades i, si així ho desitges, també acompanyades amb begudes i refrescos.

Tu tries les propostes dolces i salades que t’agradin més i nosaltres les preparem amb dedicació perquè el teu esdeveniment sigui tot un èxit!

Vols conèixer alguns dels últims esdeveniments en els quals hem participat?

  • SOM de Mar Festival: servei de càtering a la zona VIP del festival de música de Lloret de Mar en la seva segona edició, any 2021, esdeveniment del qual PdePÀ és partner.
  • Festival Petit Paradís: servei de càtering a la zona Village del festival de música de Tossa de Mar en la seva primera edició, any 2021, esdeveniment cultural del qual PdePÀ també és partner.
  • BTM Business Tourism Market: servei de menjar pel coffee break (només menjar), una de les trobades del sector turístic més importants a l’estat espanyol, un esdeveniment del qual PdePÀ va ser patrocinador.
  • Trobada de la FIHRT: servei de càtering per la trobada de la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT) que va tenir lloc als Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar.
  • Partits de la Lliga Endesa de l’UniGirona: patrocini i servei de càteringa la zona VIP del palau de Fontajau durant els partits de l’equip UniGirona a la Lliga Espanyola Femenina Endesa de Bàsquet, equip del qual PdePÀ és sponsor.
  • Girona Film Festival: muntatge i servei de càtering per la inauguració i cloenda de la 33a edició del Festival de Cinema de Girona. Una cita amb els millors llargmetratges, curtmetratges i videocreacions de 54 països diferents, i del qual PdePÀ és patrocinador.

Gaudir del servei de càtering de PdePÀ és fàcil, ràpid i deliciós! Acosta’t a un dels nostres establiments o escriu-nos a info@pdepa.com i crea el teu càtering ideal a mida.

Feel like home