Sobre nosaltres2020-11-24T15:49:58+01:00

CA ES

SOBRE NOSALTRES

LA NOSTRA HISTÒRIA

Origen de PdePÀ
ORIGEN

MÉS QUE
UNA CAFETERIA

Al 2014, PdePÀ va obrir les seves portes amb l’objectiu d’oferir un espai on degustar un bon cafè amb qualsevol dels nostres productes acabats de sortir del forn, en un lloc únic i acollidor. El nostre claim “Feel like home” reflecteix la passió amb la qual treballem i servim els nostres productes perquè el nostre client se senti com a casa.

Durant aquests anys, l’èxit de PdePÀ ens ha convertit en molt més que una cafeteria. Apostem pel disseny i per l’excel·lència en el servei i la qualitat dels nostres productes.

El nostre concepte es basa en la combinació d’un ambient càlid, un servei orientat al client i un producte de primera qualitat fet amb els millors ingredients. Una proposta que dóna com a resultat una experiència familiar i acollidora.

PdePÀ és, avui dia, un lloc de referència en el sector de les coffee bakeries, un espai on compartir amb els amics, els companys de feina i els familiars.

El nostre objectiu principal és oferir
al client productes d’alta qualitat acompanyats d’un excel·lent servei en un entorn càlid i acollidor

espiga-curta

MISSIÓ

FAMILIAR I
ACOLLIDORA

Oferir una experiència familiar i acollidora als nostres clients, aconseguint que et sentis com a casa; a través d’un ambient càlid, un servei excel·lent i un producte d’alta qualitat acabat de sortir del forn.

Missió de PdePÀ
VISIÓ

EL TEU ESPAI
DE DESCONNEXIÓ

Les nostres Coffee Bakeries són ambients per gaudir de la companyia dels teus i també de la tranquil·litat d’una pausa. T’oferim els millors productes en un ambient únic i acollidor perquè puguis gaudir d’una experiència agradable. Busquem oferir un servei de qualitat òptim per donar la millor atenció als nostres clients.

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

AJUDA SOCIAL
I CONSUM RESPONSABLE

A PdePÀ no som aliens al nostre entorn i les dificultats de la gent que hi viu. Per això fem accions solidàries i contra el malbaratament alimentari donant tot l’excedent de les Coffee Bakeries a entitats com La Sopa de Girona o el Bon Samarità de Blanes i Lloret, associacions que ajuden a les persones amb pocs recursos.

Cada establiment participa de les activitats solidàries que es produeixen al seu entorn ajudant a les entitats socials i cíviques en projectes en favor de les famílies vulnerables, les persones amb diversitat funcional o la lluita contra les malalties entre d’altres.

HISTÒRIES RELACIONADES

EL NOSTRE BLOG

espiga de blat de PdePa

SEGUEIX-NOS

@pdepabakery

NEWSLETTER


  He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de privacitat.

  ET PODEM
  AJUDAR?

  TREBALLA
  AMB NOSALTRES

  espiga-curta

  Feel like home

  espiga-curta

  FES LA TEVA COMANDA ONLINE